Tjenesten SPØR DIN REGNSKAPSFØRER er en e-postbasert rådgivningstjeneste drevet av Ragnar Dunsby som er siviløkonom og statsautorisert regnskapsfører. Jeg har lang erfaring og har selv drevet tradisjonelt regnskapskontor i mange år og kjenner de små bedrifters utfordringer.

Fører du regnskapet selv - men savner noen å spørre?

I de senere år har det kommet mange nye, bra systemer som gjør det enklere å føre regnskapet selv.  Selv om det ligger mye informasjon og veiledning i systemene, vil det være behov for noen å "snakke med" hvis et spørsmål dukker opp. Vår ide er derfor å dekke dette "hullet" ved å bistå med råd og svare på spørsmål. Vårt mål er gi deg en trygghet hvis spørsmål dukker opp. Du kan spørre om alt - Ingen spørsmål er dumme, men vi kan selvsagt ikke drive ren "opplæring" i regnskap.

Hvordan fungerer dette?

Du kan stille et ubegrenset antall spørsmål i den avtalte perioden til din egen personlige regnskapsfører og få svar senest innen 48 timer, noen ganger raskere. Du kan stille spørsmål innenfor regnskapsføring og økonomi, lover og regler. All kontakt, spørsmål og svar skjer på e-post.

Hvem passer dette for?

Tjenesten passer for små bedrifter som fører regnskapet selv. Her får du en personlig rådgiver som kan være din støtte. Ingen spørsmål er hverken "dumme" eller for "små" .Jeg lover du får svar etter beste evne.

Pris og bestilling

Avtalen om et abonnement på "Spør din regnskapsfører" kan tilpasses ditt behov. Mange inngår først en avtale på 3 måneder for å teste ut sit behov. Denne avtalen kan forlenges med med ytterligere 3, 6 eller 12 måneder. Du kan stille et ubegrenset antall spørsmål i avtaleperioden.

Alternative avtaler:

3 mnd koster kr 1.190 eks mva

6 mnd mnd koster kr 2.190 eks mva

12 mnd koster kr 3.990 eks mva

. Hvis du utnytter tjenesten godt vil du ha en personlig rådgiver tilgjengelig 24-7 for noe over kr 300 pr måned.

Bestill her eller send en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så sender vi deg avtalebetingelser og faktura. Når faktura er betalt kan du sette i gang med dine spørsmål.

Ser frem til et hyggelig samarbeid