INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE
hardworking

Vi  har spesialisert oss på bistandsavtaler til de som fører regnskapet selv med sky-baserte løsninger:

Vi har jobbet spesielt mye med Fiken  Klikk på link for nærmere info.

Regnskapsføring blir lekende lett med Fiken

 

Med Fiken får du en komplett løsning bl.a. for regnskap, fakturering, lønn. budsjett, og prosjektregnskap. De fleste små bedrifter trenger regnskap og faktura som koster kr 169 pr mnd. Vår erfaring er at "nybegynnere" tar Fiken i bruk raskt fordi det er lagt opp logisk på en enkel måte. Likevel ønsker mange en støtte når ting dukker opp. Det er her vi kan bistå ved å gi deg trygghet for at regnskapet blir korrekt i forhold til lover og regler. Vi understreker at du selv er ansvarlig for regnskapet med støtte fra oss, men vi kan sørge for at de lovbestemte avstemminger og dokumentasjon er i orden i henhold til de krav som stilles. Her kan du lese litt om krav til regnskapsføring. I Tillegg til Fiken har vi også god kjennskap til Tripletex og Visma eAccounting.

 

Her er våre avtaler:

 • Avtale (1) - Spør din regnskapsfører: Du fører løpende regnskapet selv, men kan stille spørsmål  på epost til regnskapsfører om det oppstår noe spesielt. Fast pris kr 3.990,00 + mva for 12 måneder.
 • Avtale (2) - Kvalitetskontroll: Du fører selv, men regnskapsfører foretar en gjennomgang, kontroll og lovbestemte avstemminger etter nærmere avtale. Vi gir tilbakemelding.
  • (2.1) Kontroll hver 2 mnd kr 750,00 + mva (6 ganger pr år = årskostnad kr 4.500,00)
  • (2.2) Kontroll hver 4 mnd (tertial)- kr 1.200 + mva pr gang (3 ganger pr år = årskostnad kr 3.600)'
  • (2.3) Kontroll hvert halvår - kr 1.700 + mva = årskostnad kr 3.400 + mva
  • Avtalen forskuddsfaktureres.
 • Avtale (3) - Kvalitetskontroll og avslutning: Du fører selv, regnskapsfører foretar kontroll (som avtale (2) men lar regnskapsfører ta årsavslutning. Det forutsettes av det er inngått en av kontrollavtale hvis vi skal bistå med årsoppgjør

Ta kontakt for nærmere opplysninger om hva som ligger i disse avtalene. Vi kan komme raskt i gang.

1232132

 

Spesialtilbud-høstsjekk på regnskapet - kun kr 490 +mva - siste frist 15.11.2020

Prøv oss ved å la oss ta en "engangssjekk" på regnskapet nå slik at alt er i orden så langt. Det er lurt å få gjort en kontroll i høst og få ryddet opp i eventuelle feil og avvik pr 31.08 eller 31.10 slik at det blir enklere å gjøre årsavslutning.

Høstsjekken omfatter avstemming av bank, mva, skattetrekk, arbeidsgiveravgift og andre vesentlige balanseposter. Du får en rapport som viser status og eventuelle feil, mangler og/eller avvik som må rettes opp. 

Bestill høst-sjekken ved å sende oss en epost: BESTILLING AV HØSTSJEKK AV RGNSKAPET MITT

Online kurs

På sikt vil vi også tilby online kurs for å bygge opp kompetansen til de som driver de minste bedrifter i Norge. Her kan du titte på vårt første forsøk på YouTube:

Hjelp - jeg har blitt daglig leder!

 

Fagstoff og artikler

Vi vil legge ut artikler på Bedriftskanalen.no som vi tror kan ha interesse for vår målgruppe:  De minste bedriftene i Norge.

 

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger, tips og råd, ros og ris til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.