INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Vi hjelper de som fører regnskapet selv 

Vi har jobbet spesielt mye med Fiken  Klikk på link for nærmere info.

Regnskapsføring blir lekende lett med Fiken

 

Med Fiken får du en komplett løsning bl.a. for regnskap, fakturering, lønn. budsjett, og prosjektregnskap. De fleste små bedrifter trenger regnskap og faktura som koster kr 169 pr mnd. Vår erfaring er at "nybegynnere" tar Fiken i bruk raskt fordi det er lagt opp logisk på en enkel måte. Likevel ønsker mange en støtte når ting dukker opp. Det er her vi kan bistå ved å gi deg trygghet for at regnskapet blir korrekt i forhold til lover og regler. Vi understreker at du selv er ansvarlig for regnskapet med støtte fra oss, men vi kan sørge for at de lovbestemte avstemminger og dokumentasjon er i orden i henhold til de krav som stilles. Her kan du lese litt om krav til regnskapsføring.

 

1232132

 

Spesialtilbud-høstsjekk på regnskapet - kun kr 750 +mva 

Prøv oss ved å la oss ta en "engangssjekk" på regnskapet nå slik at alt er i orden så langt. Det er lurt å få gjort en kontroll i høst og få ryddet opp i eventuelle feil og avvik pr 31.08 eller 31.10 slik at det blir enklere å gjøre årsavslutning.

Høstsjekken omfatter avstemming av bank, mva, skattetrekk, arbeidsgiveravgift og andre vesentlige balanseposter. Du får en rapport som viser status og eventuelle feil, mangler og/eller avvik som må rettes opp. 

Bestill høst-sjekken ved å sende oss en epost: BESTILLING AV HØSTSJEKK AV RGNSKAPET MITT

Gratis online kurs for nye daglige ledere

I første halvår 2021 ble det registrert ca 20.000 nye aksjeselskaper i Norge. Alle må ha en daglig leder. Vi tror mange av disse har liten erfaring og ikke har kjennskap til ansvar og arbeidsoppgaver. Bedriftskaanaen har laget et gratis kurs som du finner på Youtube.

Klikk på linken - god fornøyelse !

 Hjelp - jeg har blitt daglig leder!

 

Fagstoff og artikler

Vi vil legge ut artikler på Bedriftskanalen.no som vi tror kan ha interesse for vår målgruppe:  De minste bedriftene i Norge.

 

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger, tips og råd, ros og ris til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.