Tjenesten SPØR DIN REGNSKAPSFØRER er en e-postbasert rådgivningstjeneste drevet av Ragnar Dunsby som er siviløkonom og autorisert regnskapsfører. Jeg har lang erfaring og har selv drevet tradisjonelt regnskapskontor i mange år og kjenner de små bedrifters utfordringer.

hardworking.jpgFører du regnskapet selv - men savner noen å spørre?

I de senere år har det kommet mange nye, bra systemer som gjør det enklere å føre regnskapet selv. Dette er jo en spennende utvikling.  Hvis du bruker systemer som Tripletex, Visma eAccouning, Fiken, PowerOffice Go eller andre så vil dette tilbudet være noe for deg. Selv om det ligger mye informasjon og veiledning i systemene, vil det være behov for noen å "snakke med" hvis et spørsmål dukker opp. Ikke alt finner du ved å google på nettet. .  "Vanlige regnskapsførere" vil ofte ikke være interessert i å hjelpe. Leverandørene av regnskapsprogrammene har ofte god support på bruk av systemet, men de vil ikke gi support på regnskapstekniske spørsmål som moms, skatt, lønn osv. Vår ide er derfor å dekke dette "hullet" ved å bistå med råd og svare på spørsmål. Vårt mål er gi deg en trygghet hvis spørsmål dukker opp. Du kan spørre om alt - Ingen spørsmål er dumme, men vi kan selvsagt ikke drive ren "opplæring" i regnskap.

Hvordan fungerer dette?

Ordningen er et abonnement der du kan stille et ubegrenset antall spørsmål til din egen personlige regnskapsfører og få svar senest innen 48 timer, noen ganger raskere. Du kan stille spørsmål innenfor regnskapsføring og økonomi, lover og regler. All kontakt, spørsmål og svar skjer på e-post.

Hvem passer dette for?

Tjenesten passer for små bedrifter som fører regnskapet selv. For noen kommer regnskap i "annen rekke" etter en lang arbeidsdag. Likevel velger mange å føre regnskap selv ved å bruke kvelder og helger for å spare penger. Å bruke regnskapsfører vil for mange bli for kostbart, spesielt i oppstartsfasen.

Da kan det være fint å ha noen å spørre hvordan et bilag skal føres og andre spørsmål som dukker opp. Du kan stille spørsmål når som helst, når problemet er der. I det lange løp er det ikke så hyggelig å benytte (evt misbruke) venner og kjente som har kunnskap om regnskap. Regnskapsbyråer er ikke så veldig interessert i å samarbeide med de som fører regnskap selv. Her får du en personlig rådgiver som kan være din støtte. Ingen spørsmål er hverken "dumme" eller for "små" .Jeg lover du får svar etter beste evne.

Pris og bestilling

Et abonnement på "Spør din regnskapsfører" har en fast pris på kun kr 3.990,00 ekskl mva for 12 måneder. Hvis du utnytter tjenesten godt vil du ha en personlig rådgiver tilgjengelig 24-7 for noe over kr 300 pr måned.

Bestill her eller send en mail til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så sender vi deg avtalebetingelser og faktura. Når faktura er betalt kan du sette i gang med dine spørsmål.

Ser frem til et hyggelig samarbeid