INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Hva forbinder du med de tre bokstaver HMS?
 
Enda et unyttig pålegg fra myndighetene som koster penger?
Masse skjemaer som ikke gir meg noe som helst? Jeg tror mange ledere tenker sånn.
 
Vi tror at HMS som er et lovpåklagt krav er et forsømt område for mange og vi vil derfor ta tak i dette.
 
Her er vårt forslag:
Vi har funnet frem til et enkelt og rimelig nettbasert system som løser kravene til dokumentasjon av HMS-arbeidet på en enkel måte
• Liten investering - rimelig pris kr 3.600 + mva pr år. 

• Etablering (engangskost) kr 3.000 +mva som inkluderer all hjelp og support i oppstarten.
• Systemet er tilpasset din bransje med skjemaer og lovbestemte krav til dokumentasjon
• Hvis du ønsker kan vi avtale en gratis prøveperiode før du bestemmer deg.
 
Du finner mer informasjon på. www.tudu.no. Systemet har moduler for personvern, internkontroll og HMS.
 
Kontakt Ragnar Dunsby for bestilling eller hvis du ønsker mer info.
 
Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 45005819

Litt fakta du må forholde deg til:

Lovhjemmel:
Hvem gjelder det for: I flere ulike lover er det regler om at produksjon, produkter og tjenester skal oppfylle forskjellige sikkerhets- og kvalitetsbetingelser. Det stilles også krav til lokaler, verneinnretninger og tilrettelegging av arbeidet for å sikre ytre miljø og gi trygghet for dem som gjør jobben. En vanlig samlebetegnelse for dette området er HMS - Helse, Miljø og Sikkerhet.
HMS-forskriften gjelder for all virksomhet som omfattes av bestemte lover som behandler ulike helse-, miljø- eller sikkerhetshensyn. Du kan gå ut fra at den gjelder for din bedrift.  Først og fremst er internkontroll arbeidsgiverens ansvar, men alle ansatte har både rettigheter og plikter i forbindelse med HMS-arbeidet.

Skriftlig dokumentasjon: Det systematiske helse-, miljø og sikkerhetsarbeidet skal dokumenteres skriftlig (§5). Det er her «problemet» ligger. Vi tror mange har en perm med skjemaer stående i hylla, som ikke brukes.

Tilsynsmyndighet: Den viktigste myndighet som følger opp er Arbeidstilsynet, men også andre kan være aktuelle avhengig av bransje, f.eks. brannvernmyndighet, el-tilsyn, miljødirektoratet. Hvis forskriften ikke følges ilegges bøter.

Du kan regne med at kravet til å ha et fungerende HMS-SYSTEM gjelder din bedrift. Da blir poenget hvordan løse dette på den beste, enkleste og rimeligste måte. I tillegge til å oppfylle lovkravet vil denne løsningen gi en nytteverdi for duin bedrift. 
 
Ta kontakt for en gratis prøveperiode.
 
 

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.