Bedriftskanalen er en informasjonskanal for de minste bedriftene i Norge. Vi er opptatt å formidle å formidle kunnskap på ulike måter.

Nå har gjort et forsøk på å lage et online kurs på You Tube .

Jeg har i mange år jobbet med regnskap og rådgivning til oppstartsbedrifter og små og mellomstore bedrifter som er godt i gang. Jeg har mange ganger opplevd at gründere som har en god ide, enten man skal selge produkter eller håndverkstjenester eller andre tjenester og starter et selskap. Det uten at man helt hva man går til.

Det er jo slik i Norge at det er veldig lett å starte et AS, det er ikke noe serfikat som viser at man har kunnskaper eller kvalifikasjoner. På denne bakgrunn har vi laget dette kurset med tanke på deg som nettopp er blitt daglig leder i ditt AS. Vi har forsøkt å samle all relevant informasjon du bør og skal kjenne til.

Kurset er gratis og vi vil gjerne ha en tilbakemelding hva du synes om kurset. Kurset er laget med enkle midler og det er første gang undertegnede lager et slik kurs. Som dere skjønner er jeg ingen skuespiller, men jeg håper likevel budskapet til ferske daglige ledere når frem !

Vi har planer om flere kurs innen ulike temaer for små bedrifter og har opprettet en Youtube kanal.

Bruk gjerne epostadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tilbakemelding  vi setter pris på konstruktive kommentarer og forslag for forbedringer :-)

Klikk her for å starte kurset

LYKKE TIL  !